Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz yapıldığını görmek

Rüyada söz yapıldığını görmek

Rüyada söz yapıldığını görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına tabir olunur.

Rüyada söz yapıldığını gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi sevindirecek.

Rüyada söz yapıldığını görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sözler duymak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini sözlenirken görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına delalet eder.

Rüyada birinden güzel söz işitmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birine söz vermek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada söz olduğunu görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine işarettir.

Rüyada söz kavga etmek kazançlı adımlar atılacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü bulmak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments