Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz kavga etmek

Rüyada söz kavga etmek

Rüyada söz kavga etmek manevi olarak da yıpranacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine rivayet eder.

Rüyada söz kavga etmek gördüyseniz:

  • Şimdilik plan aşamasını geçmemenizde fayda var.

Rüyada söz kavga etmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada söz kavgası etmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, aile içinde husumet gelişeceğine rivayet eder.

Rüyada sözle kavga etmek daima afiyette olacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine işarettir.

Rüyada baba sözü dinlememek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küfürlü sözler işitmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birine söz vermek günahlarından tövbe etmeye, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına işarettir.

Rüyada güzel söz söylemek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine rivayet eder.

Rüyada birisine söz söylemek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments