Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz verdiğini görmek

Rüyada söz verdiğini görmek

Rüyada söz verdiğini görmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada söz verdiğini gördüyseniz:

  • Yeni planları devreye sokabilirsiniz.

Rüyada söz verdiğini görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada birinin söz verdiğini görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada söz dalaşı etmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye söz vermek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada sözlenen birini görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını sözlenirken görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada söz kesildiğini görmek mali sorunlarının çözüleceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evlenmek için söz kesmek anne ve baba duası alınacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments