Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski söz yüzüğünü görmek

Rüyada eski söz yüzüğünü görmek

Rüyada eski söz yüzüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerin ters gideceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eski söz yüzüğünü gördüyseniz:

  • Maddi ya da manevi hediyeler söz konusu olabilir.

Rüyada eski söz yüzüğünü görmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına inanılır.

Rüyada söz yüzüğü bulmak kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, işlerinden de geri kalacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işarettir.

Rüyada altın söz yüzüğü taktığını görmek yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü görmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada parmakta söz yüzüğü görmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada söz yüzük görmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine yorulur.

Rüyada nişan ve söz yüzüğü görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, üzgün ve hasta olacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments