Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz yüzük görmek

Rüyada söz yüzük görmek

Rüyada söz yüzük görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada söz yüzük gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki değişikliklere ayak uydurmanız gerekiyor.

Rüyada söz yüzüğü çıkarmak kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişan ve söz yüzüğü görmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, başına uğursuz olayların geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın söz yüzüğü takmak yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına alamet eder.

Rüyada söz yüzüğünün parçalandığını görmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına delalettir.

Rüyada sözlenip yüzük takmak bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, kafasını rahatlatacağına delalet eder.

Rüyada söz yüzüğü görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada söz yüzüğü bulmak yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada söz yüzüğü kaybetmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments