Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sözlenen birini görmek

Rüyada sözlenen birini görmek

Rüyada sözlenen birini görmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına işarettir.

Rüyada sözlenen birini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet edilebilirsiniz.

Rüyada sevgiliden güzel sözler duymak yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, kırgınların barışacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada söz hazırlığı görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine güzel söz söylemek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine inanılır.

Rüyada sözler duymak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine delalet eder.

Rüyada söz mendili görmek projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına yorulur.

Rüyada büyülü sözler söylemek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada siyah söz yüzüğü görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye söz vermek hastalıklarını yeneceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments