Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel sözler görmek

Rüyada güzel sözler görmek

Rüyada güzel sözler görmek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel sözler gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle birlikte katılacağınız toplantılarda güzel anlar geçirecek, fikirlerinizi arkadaşlarınızla paylaşacaksınız.

Rüyada eski sevgiliden güzel sözler duymak işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada erkekten güzel sözler duymak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, sevindirici şeyler duymaya, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına inanılır.

Rüyada birinden güzel söz duymak kader çarkının kişiden yana döneceğine, günlerinin güzelleşeceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada birine güzel söz söylemek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel söz görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya alamet eder.

Rüyada birinden güzel söz işitmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, kötü gidişe dur denileceğine alamet eder.

Rüyada güzel sözler görmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden güzel söz duymak işini büyüteceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments