Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakandan söz almak

Rüyada başbakandan söz almak

Rüyada başbakandan söz almak gönlünce bir hayat süreceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, hasret içinde kalacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, hanesine huzurun dolacağına yorulur.

Rüyada başbakandan söz almak gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz fizikselden çok zihinsel olarak gereklidir.

Rüyada başbakandan söz almak insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına alamet eder.

Rüyada güzel söz işitmek büyük ve güzel işler yapacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada birini sözlenirken görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, arzuların yerine geleceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden güzel söz duymak sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sözlenip ayrılmak hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine alamet eder.

Rüyada sözü atmak kişinin bundan zarar göreceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, itibarının ve makamının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden söz almak yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü bulmak yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments