Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini sözlenirken görmek

Rüyada birini sözlenirken görmek

Rüyada birini sözlenirken görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine, kötü halinden eser kalmayacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine yorulur.

Rüyada birini sözlenirken gördüyseniz:

  • Size öğretecekleri olan kişilerle bir araya gelebilir veya seyahatler esnasında yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada tatlı söz duymak eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, kazançlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada söz yapıldığını görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine delalettir.

Rüyada kendini sözlenmiş görmek dertlerinin dermanını bulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına yorulur.

Rüyada sözlenme görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  rivayet etmektedir.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini sözlenirken görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada söz takıldığını görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine delalet eder.

Rüyada söz bozmak çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments