Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak

Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak

Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, sorunların tek kalemde silineceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine inanılır.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya yaratıcılık gerektiren uğraşı ya da girişimlerinizde yeni bir süreç başlıyor.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişan ve söz yüzüğü görmek aileden ayrı kalınacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işarettir.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü görmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın söz yüzüğü takmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada sözlenip yüzük takmak kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına delalettir.

Rüyada söz yüzüğü takmak düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine alamet eder.

Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada söz yüzük takmak aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments