Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz takıldığını görmek

Rüyada söz takıldığını görmek

Rüyada söz takıldığını görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, ilim irfan öğreneceğine rivayet eder.

Rüyada söz takıldığını gördüyseniz:

  • Etrafınızdakilere biraz daha dikkat etmelisiniz.

Rüyada söz takıldığını görmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, üzüleceğine, yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek taş takıldığını görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, sevinç ve mutluluğa alamet etmektedir.

Rüyada başkasına altın bilezik takıldığını görmek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada birine altın takıldığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, işinde en iyisi olacağına, ulvi kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada altın bilezik takıldığını görmek dünyanın kendisine galip gelmesine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine inanılır.

Rüyada yarım altın takıldığını görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada parmağına yüzük takıldığını görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelepçe takılmak bir bebek sahibi olunacağına, rakiplerin üzüleceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments