Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı söz duymak

Rüyada tatlı söz duymak

Rüyada tatlı söz duymak hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına alamet eder.

Rüyada tatlı söz duymak gördüyseniz:

  • Katıldığınız toplantılarda herkesin gözü üzerinizde olacak.

Rüyada tatlı söz duymak eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seni seviyorum sözünü duymak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, kötü günlerin biteceğine, yetki sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden güzel söz duymak sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, iç sıkıntınızın azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşk sözleri duymak umutsuz olacağına, üzüleceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, etrafındaki insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden güzel söz duymak çok büyük fırsatların ele geçeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, onlardan taraf hayır göreceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliden güzel sözler duymak zararlarını telafi edeceğine, ilerleyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada erkekten güzel sözler duymak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, ailenin büyüyeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına yorulur.

Rüyada güzel sözler duymak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, hayatının yoluna gireceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments