Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz bozmak

Rüyada söz bozmak

Rüyada söz bozmak Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada söz bozmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olunmaması durumunda hoş olmayan bir dolu zincirleme olay kendini gösterebilir.

Rüyada söz bozmak sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, maddi gücünün yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada söz atmak iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada söz yüzük görmek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada başbakandan söz almak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada seni seviyorum sözünü duymak çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine yorulur.

Rüyada kendini sözlenmiş görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah söz yüzüğü görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, ele geçen kazancın artacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments