Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sözlenme görmek

Rüyada sözlenme görmek

Rüyada sözlenme görmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sözlenme gördüyseniz:

  • Bir süredir herşeyden çok kendinizle ilgili olabilirsiniz.

Rüyada sözlenme görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada söz takmak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada söz kavga etmek kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına rivayet eder.

Rüyada altın söz yüzüğü takmak zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına işaret eder.

Rüyada büyülü sözler söylemek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada söz hazırlığı görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada söz söylemek işlerinin duracağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine rivayet eder.

Rüyada söz atmak imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments