Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini sözlenmiş görmek

Rüyada kendini sözlenmiş görmek

Rüyada kendini sözlenmiş görmek hastalıkların uzak duracağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, başarılı bir kişi olunacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına rivayet eder.

Rüyada kendini sözlenmiş gördüyseniz:

  • Göreceksiniz spordan sonra her şeyi farklı bir şekilde değerlendireceksiniz.

Rüyada güzel sözler görmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık biriyle söz kesmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada söz bileziği görmek hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü kaybetmek büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada söz hazırlığı görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına yorulur.

Rüyada birinden güzel söz duymak ruhsal korkularından da arınacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, güzel işler yapacağına alamet eder.

Rüyada söz yapıldığını görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğünü kaybetmek başarılarını ispat edeceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, kötüyse düzeleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments