Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini sözlenirken görmek

Rüyada sevdiğini sözlenirken görmek

Rüyada sevdiğini sözlenirken görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, işinde terfi alacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğini sözlenirken gördüyseniz:

  • Zaten az arkadaşınız var, bence biraz da başkalarını düşünün.

Rüyada sevdiğini sözlenmiş görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden güzel söz duymak evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini sözlenirken görmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada söz olduğunu görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına delalettir.

Rüyada güzel söz duymak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada şarkı sözü yazmak son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık biriyle söz kesmek küslüklerin biteceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden söz duymak geri plana düşeceğine, statü atlayacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments