Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini sigara içtiğini görmek

Rüyada birini sigara içtiğini görmek

Rüyada birini sigara içtiğini görmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada birini sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Durumla baş etmek için yıkılamayacak bir mantık kurmanız gerekebilir.

Rüyada akrabanın sigara içtiğini görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşının sigara içtiğini görmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Rüyada kocasının sigara içerken görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin sigara içerken görmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, canın sıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara içtiğini görmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada bir başkasının sigara içtiğini görmek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinin sigara içtiğini görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada arkadaşlarının sigara içtiğini görmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments