Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabanın sigara içtiğini görmek

Rüyada akrabanın sigara içtiğini görmek

Rüyada akrabanın sigara içtiğini görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada akrabanın sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Bazı olayları zorlama niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada akrabanın sigara içtiğini görmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin sigara içtiğini görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin sigara içtiğini görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşini sigara içerken görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yakınını sigara içerken görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak büyüyeceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına delalettir.

Rüyada içilmemiş sigara görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine alamet eder.

Rüyada ölü birini sigara içerken görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada başkasını sigara içtiğini görmek helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments