Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının sigara içtiğini görmek

Rüyada bir başkasının sigara içtiğini görmek

Rüyada bir başkasının sigara içtiğini görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Biraz kendini beğenmiş bir yapıda olmanız da çevrede tepkilere sebep olabilir.

Rüyada sevdiğini sigara içerken görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının sigara içerken görmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını sigara içerken görmek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, makamının ve ününün artacağına rivayet eder.

Rüyada birine sigara içirmek onun yolundan ayrılmayacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin sigara içtiğini görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine alamet eder.

Rüyada birinin sigara içerken görmek yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu sigara içerken görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, kendisine fırsatlar yaratacağına inanılır.

Rüyada kocayı sigara içerken görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, ismini herkese duyuracağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments