Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara içtiğini görmek

Rüyada sigara içtiğini görmek

Rüyada sigara içtiğini görmek her istediğini elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine alamet eder.

Rüyada sigara içtiğini gördüyseniz:

  • En azından birşeyler öğrenmeye çalışın.

Rüyada oruçlu iken sigara içtiğini görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığın birini sigara içerken görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Rüyada sigara içtiğini saklamak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ablasının sigara içtiğini görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, eline geçen paraları tutamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sigara içen kadın görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada sigara içerken anneye yakalanmak kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşı sigara içerken görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada içilmemiş sigara görmek rahat bir döneme gireceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments