Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının sigara içerken görmek

Rüyada kocasının sigara içerken görmek

Rüyada kocasının sigara içerken görmek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına inanılır.

Rüyada kocasının sigara içerken gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, yaşadığınız yeri, işle bağlantılı konuları ilgilendiren konularda, yakın zamanda yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada kocasının sigara içerken görmek insanların alım gücünün azalacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasını sigara içerken görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kocanın sigara içtiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına delalettir.

Rüyada kocasının sigara içtiğini görmek hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, bereketli günler geçirileceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocayı sigara içerken görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada babasının sigara içtiğini görmek daha fazla mal sahibi olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada babanın sigara içtiğini görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sigara içen arkadaşını görmek borçlarının kendisini çok aşacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments