Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini selden kurtarmak

Rüyada birini selden kurtarmak

Rüyada birini selden kurtarmak çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, daha fazla başarı kazanılacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada birini selden kurtarmak gördüyseniz:

  • Ne kadar çok bilgi toplarsanız o kadar kolay karar verebilirsiniz.

Rüyada selden çocuğunu kurtarmak her geçen gün daha ünlü olunacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına işarettir.

Rüyada selden insan kurtarmak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, huzura ve rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada selden adam kurtarmak sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, acı veren durumların vuku bulacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada selden birini kurtarmak tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına yorulur.

Rüyada birini selden kurtarmak kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, modern insanlarla tanışılacağına işarettir.

Rüyada insanları selden kurtarmak karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, hayat boyu desteği olacağına yorulur.

Rüyada selden kurtarmak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments