Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selden kurtarmak

Rüyada selden kurtarmak

Rüyada selden kurtarmak haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine, hastalanacağına, üzüleceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada selden kurtarmak gördüyseniz:

  • Belli bir pozisyona veya duruşa yapışıp kalmamakta fayda var.

Rüyada selden adam kurtarmak o kişiyle güzel günler geçireceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine delalettir.

Rüyada selden çocuğunu kurtarmak tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine işarettir.

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına delalettir.

Rüyada birini selden kurtarmak bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada insanları selden kurtarmak ağzının tadının bozulacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada selden kurtarmak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada selden birini kurtarmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada selden insan kurtarmak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments