Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanları selden kurtarmak

Rüyada insanları selden kurtarmak

Rüyada insanları selden kurtarmak sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada insanları selden kurtarmak gördüyseniz:

  • Hayat size bazı zevkli sürprizler hazırlıyor.

Rüyada insanları selden kurtarmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada selden insan kurtarmak iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, hedeflerine ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada selden çocuğunu kurtarmak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada selden kurtarmak sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada selden birini kurtarmak sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına işaret eder.

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, kısmetin ve şansın açılacağına delalettir.

Rüyada selden adam kurtarmak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına alamet eder.

Rüyada birini selden kurtarmak saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments