Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selden insan kurtarmak

Rüyada selden insan kurtarmak

Rüyada selden insan kurtarmak husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada selden insan kurtarmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya kişisel planlarınızı ilgilendiren başlıklarda özgür alana ihtiyaç duyabilirsiniz.

Rüyada selden insan kurtarmak keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada insanları selden kurtarmak tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada selden birini kurtarmak kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, sayılacağına yorulur.

Rüyada selden kurtarmak yeni planlar yapacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada selden çocuğunu kurtarmak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine alamet eder.

Rüyada selden adam kurtarmak çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet eder.

Rüyada birini selden kurtarmak ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments