Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selden birini kurtarmak

Rüyada selden birini kurtarmak

Rüyada selden birini kurtarmak hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada selden birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Şüphelenmeyi bırakıp, kabul etmelisiniz.

Rüyada selden kurtarmak onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına yorulmaktadır.

Rüyada selden birini kurtarmak işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini selden kurtarmak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada insanları selden kurtarmak yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine tabir olunur.

Rüyada selden insan kurtarmak herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada selden çocuğunu kurtarmak işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada selden adam kurtarmak kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments