Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selden adam kurtarmak

Rüyada selden adam kurtarmak

Rüyada selden adam kurtarmak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, kendi geleceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işarettir.

Rüyada selden adam kurtarmak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan ise kalbinizi açmış, ilgilendiğiniz bir insanın hayatınıza girmesini bekliyorsunuz.

Rüyada selden adam kurtarmak atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına delalettir.

Rüyada selden kurtarmak yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada insanları selden kurtarmak maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine tabir olunur.

Rüyada birini selden kurtarmak sıkıntılarının daha da artacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine inanılır.

Rüyada selden birini kurtarmak hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına yorulur.

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada selden insan kurtarmak başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada selden çocuğunu kurtarmak işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, gerekirse özür dileneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments