Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selden çocuğunu kurtarmak

Rüyada selden çocuğunu kurtarmak

Rüyada selden çocuğunu kurtarmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, seyahatlere katılacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada selden çocuğunu kurtarmak gördüyseniz:

  • Belli istek, ihtiyaç ya da taleplerinizi net şekilde ortaya koyabilirsiniz.

Rüyada selden çocuğunu kurtarmak tüm düzenin alt üst olacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada selden insan kurtarmak tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada insanları selden kurtarmak yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada selden adam kurtarmak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına işaret eder.

Rüyada selden kurtarmak duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini selden kurtarmak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada selden birini kurtarmak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments