Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selde boğulan birini kurtarmak

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, yüksek makamlara geleceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Belli konularda fazla coşkulu davranabilir ya da sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada selden insan kurtarmak yeni bir işe girileceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada selden birini kurtarmak altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada selden adam kurtarmak birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, iyi şartlara kavuşacağına inanılır.

Rüyada birini selden kurtarmak hata yapılacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına delalet eder.

Rüyada insanları selden kurtarmak tüm beklentilerini yerine getireceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada selden kurtarmak keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada selden çocuğunu kurtarmak daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments