Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini saklamak

Rüyada birini saklamak

Rüyada birini saklamak büyük kazanç elde edeceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına delalettir.

Rüyada birini saklamak gördüyseniz:

  • İddiacı bir yapı gösterebilirsiniz.

Rüyada para bulmak ve saklamak çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine yorulur.

Rüyada birilerini saklamak ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, konuşmaz olacağına alamet eder.

Rüyada yoğurt saklamak hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına inanılır.

Rüyada öldürüp saklamak kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada fotoğraf saklamak bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir şeyi saklamak kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bozuk para saklamak çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü birini saklamak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments