Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyi saklamak

Rüyada bir şeyi saklamak

Rüyada bir şeyi saklamak farklı iş kollarına ulaşacağına, zor bir dönem geçirileceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada bir şeyi saklamak gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz sonuna kadar takip etmelisiniz.

Rüyada bir şeyi sakladığını görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir şeyi saklamak başarı elde edeceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına delalettir.

Rüyada birinden bir şey saklamak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine delalettir.

Rüyada bir şeyler sakladığını görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada silah sakladığını görmek hayat düzeninin alt üst olacağına, üzüleceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada toprağa saklamak yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, stres içinde günler geçireceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine inanılır.

Rüyada sır sakladığını görmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, maddi anlamda rahatlamaya yorulmaktadır.

Rüyada yüz saklamak zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, sıkıntılara neden olacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments