Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para bulmak ve saklamak

Rüyada para bulmak ve saklamak

Rüyada para bulmak ve saklamak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalettir.

Rüyada para bulmak ve saklamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik engellemelere açık olmakla birlikte önemli kimselerin veya aile büyüklerinizin güçlendirici destekleri sizinledir.

Rüyada sakladığı parayı bulmak yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, rızkın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada para bulmak ve saklamak günahtan kaçınarak yaşayacağına, kısmet alacağına, maddi imkânlarının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakladığın parayı bulmak güzel bir geleceğin yaklaşmasına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın bulmak saklamak rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına işaret eder.

Rüyada sakladığını bulmak yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada para sakladığını görmek işlerinin günden güne azalacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, yardımının olacağına delalettir.

Rüyada para görüp saklamak hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada başkasının parasını saklamak mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments