Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf saklamak

Rüyada fotoğraf saklamak

Rüyada fotoğraf saklamak büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına işaret eder.

Rüyada fotoğraf saklamak gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizde inişli çıkışlı durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada fotoğraf saklamak borçlarının hafifleyeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine işaret eder.

Rüyada muska saklamak iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabancayı saklamak maddi durumunuzun düzeleceğine, moral bozukluğu yaşanacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada elma saklamak işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına işarettir.

Rüyada şarap saklamak sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına alamet eder.

Rüyada sigarayı saklamak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, emeklerinin heba olacağına, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kağıt saklamak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik saklamak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments