Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerini saklamak

Rüyada birilerini saklamak

Rüyada birilerini saklamak yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine işarettir.

Rüyada birilerini saklamak gördüyseniz:

  • Beli anlaşmalarınızın, evraklarınızın veya askıda kalmış konuların üzerinden dikkatle geçmeden ani girişimlerde bulunmamalı, ani değişikliklerden kaçınmalısınız.

Rüyada birilerini saklamak hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine delalettir.

Rüyada cesed saklamak umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada altınları saklamak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine işaret eder.

Rüyada yiyecek saklamak sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada cesedi saklamak ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada delil saklamak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada evin anahtarını saklamak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada pasta saklamak ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments