Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öldürüp saklamak

Rüyada öldürüp saklamak

Rüyada öldürüp saklamak herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Rüyada öldürüp saklamak gördüyseniz:

  • Sizden istenen şeyleri gerçekten yapmak istemiyorsanız, fikirlerinizi bir şekilde ifade etmenizde fayda var.

Rüyada öldürüp saklamak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak delalet etmektedir.

Rüyada birini öldürüp saklamak geçim sıkıntısı çekeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada adam öldürüp saklamak maddi kolaylığa ulaşacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, günahlara alamet eder.

Rüyada birinin öldüğünü saklamak kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, önemli bir şahsiyet olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini öldürmek ve saklamak sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına tabir olunur.

Rüyada incir saklamak tükettiği nefes ve para ile kalacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına inanılır.

Rüyada erkek saklamak ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına delalettir.

Rüyada cinayeti saklamak rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments