Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek

Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek

Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi iki kere kontrol edin.

Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına delalet eder.

Rüyada balığa yem vermek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, erken evlilik yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada balığa yem verdiğini görmek gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık yemeye gitmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine yorulur.

Rüyada balıklara yem olmak tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balığa yem atmak daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına yorulur.

Rüyada balıklara yem verdiğini görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada balıklara yem vermek kariyer planının altüst olacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine, onlara sanat öğreteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments