Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığa yem vermek

Rüyada balığa yem vermek

Rüyada balığa yem vermek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, gülen yüzünün solacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına işaret eder.

Rüyada balığa yem vermek gördüyseniz:

  • Yapamayacaklarınıza odaklanmanız durumunda çok fazla şeyle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada balık yem atmak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada balığa yem atmak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine tabir olunur.

Rüyada balıklara yem vermek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine rivayet eder.

Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, gerekirse özür dileneceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada köpek balığına yem olmak kimseye borçlanmayacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına yorulur.

Rüyada balıklara yem verdiğini görmek sağlığının yerine geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık yemeye gitmek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada balıklara yem atmak zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments