Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balıklara yem verdiğini görmek

Rüyada balıklara yem verdiğini görmek

Rüyada balıklara yem verdiğini görmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, borcunun çok olacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, darlığa düşeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada balıklara yem verdiğini gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları nedeniyle, tutamayacağınız sözler verebilir veya istikrarsız bir görünüme bürünebilirsiniz.

Rüyada balıklara yem verdiğini görmek dedikoduya, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada balığa yem verdiğini görmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına delalet eder.

Rüyada balık yemi görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada balığa yem atmak sevdiği insanların olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada köpek balığına yem olmak sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada balıklara yem olmak kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına inanılır.

Rüyada balık yem atmak aile bireyleri ile tartışacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, sağlığını da kaybedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments