Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balıklara yem olmak

Rüyada balıklara yem olmak

Rüyada balıklara yem olmak uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, masrafların altında kalacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada balıklara yem olmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri belli konularda ikna edemiyorsanız, tek nedeni denememenizdir.

Rüyada balıklara yem vermek ana baba dualarının alınacağına, başarılar elde edileceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Rüyada köpek balığına yem olmak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada balık yemeye gitmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada balığa yem atmak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına alamet eder.

Rüyada balıklara yem verdiğini görmek işinin gücünün yaver gideceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine yorulur.

Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hayatının kolaylaşacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada balık yemi görmek kötü duygularını yeneceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada balıklara yem atmak bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments