Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığa yem verdiğini görmek

Rüyada balığa yem verdiğini görmek

Rüyada balığa yem verdiğini görmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, parasının azalacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada balığa yem verdiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişileri planlarınız konusunda ikna edebilmek veya belli anlaşmaları sonuçlandırmak için farklı şeyler denemeniz gerekebilir.

Rüyada balıklara yem verdiğini görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada balığa yem verdiğini görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada balıklara yem atmak elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada balıklara yem olmak istek ve arzularının gerçekleşeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık yem atmak çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine inanılır.

Rüyada balık yemi görmek Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık yemeye gitmek ruhunun şifa bulacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek balığına yem olmak karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments