Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık yemeye gitmek

Rüyada balık yemeye gitmek

Rüyada balık yemeye gitmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, yatırımlarının kar getireceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada balık yemeye gitmek gördüyseniz:

  • Kaybetmeyi göze almıyorsanız belli oyunların içine girmemenizde fayda var.

Rüyada balık yemeye gitmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, hak yolunu bulacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine delalettir.

Rüyada yemek yemeye gitmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada yemenue gitmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine delalettir.

Rüyada tatlı yemeye gitmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına yorulur.

Rüyada balıklara yem atmak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada balıklara yem vermek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada balık yemi görmek giderlerin artış göstereceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına delalet eder.

Rüyada balıklara yem verdiğini görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments