Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığa yem atmak

Rüyada balığa yem atmak

Rüyada balığa yem atmak bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, zorlukları atlatacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına delalet eder.

Rüyada balığa yem atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşmacı olmanız istediğiniz kişilerle uyumlu çalışmanıza yardım edebilir veya bazı kişileri kendi tarafınıza çekebilirsiniz.

Rüyada balık yem atmak sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada balıklara yem atmak dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balığa yem atmak rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına delalettir.

Rüyada yem atmak yüzüne kan geleceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kuşlara yem atmak büyük ve başarılı adımlar atacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada güvercinlere yem atmak yüksek makamlara geleceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada balıklara yem olmak ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada balık yemi görmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, helal rızka sahip olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments