Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balıklara yem vermek

Rüyada balıklara yem vermek

Rüyada balıklara yem vermek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, büyük bir işe kavuşacağına, maddi anlamda rahatlamaya yorulur.

Rüyada balıklara yem vermek gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla veya yaşça sizden büyük kişilerle ilişkilerinizi geliştirmelisiniz.

Rüyada balığa yem vermek rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına işarettir.

Rüyada balığa yem verdiğini görmek zararını tamamen kapatacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine alamet etmektedir.

Rüyada balıklara yem vermek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada balıklara yem olmak kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada balıklara yem verdiğini görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada balıklara yem atmak bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine inanılır.

Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada balığa yem atmak kendisini iyi hissetmeyeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments