Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini özlemek

Rüyada birini özlemek

Rüyada birini özlemek büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kısmetinin açık olacağına delalet eder.

Rüyada birini özlemek gördüyseniz:

  • Ailenizle veya arkadaşlarınızla yapacağınız konuşmalar sizi aydınlatabilir.

Rüyada özlediğin erkeği görmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini özlemek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada özlediğin kişiye sarılmak engellerden kurtulacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok özlediği birini görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına alamet eder.

Rüyada ölen birini özlemek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, ferahlığa çıkılacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin özlediğini görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, rızkın kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada çok özlemek rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments