Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini özlemek

Rüyada eşini özlemek

Rüyada eşini özlemek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, sorunlarından arınacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini özlemek gördüyseniz:

  • Çünük konuşma yeteneğinizin oldukça düşük olduğu bir zamanı seçtiniz.

Rüyada eşini özlemek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada özlediğini görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına işaret eder.

Rüyada annesini özlemek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, tartışma yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birini çok özlemek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyi özlemek yeni bir başlangıç yapmaya, maddi olarak zarar edileceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına alamet etmektedir.

Rüyada özlediği birine sarılmak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliye özlediğini söylemek hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen anneyi özlemek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments