Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özlediğin erkeği görmek

Rüyada özlediğin erkeği görmek

Rüyada özlediğin erkeği görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına delalettir.

Rüyada özlediğin erkeği gördüyseniz:

  • Kendi hakkınızda öğrenebileceğiniz bazı şeyler sizi şaşırtabilir.

Rüyada özlediğin erkeği görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına delalettir.

Rüyada özlediğin birine sarılmak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada birini çok özlemek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada özlediği insanı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, işlerin yoluna gideceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine rivayet eder.

Rüyada özlediğin kişiye sarılmak bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birini özlemek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisini özlemek doğru haber almaya, fakir fukaraya yardım edileceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada özlediğin birini öpmek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments