Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin özlediğini görmek

Rüyada eski sevgilinin özlediğini görmek

Rüyada eski sevgilinin özlediğini görmek hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, doğru haber almaya, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin özlediğini gördüyseniz:

  • Bazı planların değiştirilmesi mümkün olmasa da, diğerlerinin birbirinden çok farklı ya da imkansız gibi görünen istek veya ihtiyaçlarını yerine getirmek size düşüyor olabilir.

Rüyada eski sevgilinin özlediğini görmek gelirinin eksileceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgili özlemek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, yolunda devam edeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliye özlediğini söylemek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi özlemek güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada sevgilisini özlemek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, istemediği halde borçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada özlediğini görmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, önün açılacağına yorulur.

Rüyada birini çok özlemek daha fazla gelir sahibi olacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments