Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok özlemek

Rüyada çok özlemek

Rüyada çok özlemek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok özlemek gördüyseniz:

  • Gereksiz veya yüksek meblağlı harcama ya da borçlardan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada özlediğin arkadaşını görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, geleceğe dair planlar yapacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada özlediğine sarılmak yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine tabir olunur.

Rüyada özlediğin kişiye sarılmak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini özlemek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına yorulur.

Rüyada annesini özlemek rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine işaret eder.

Rüyada birini özlemek rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine rivayet eder.

Rüyada ölen anneyi özlemek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok özlediğin birini görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments