Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok özlediği birini görmek

Rüyada çok özlediği birini görmek

Rüyada çok özlediği birini görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, günden güne sorunlarının artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına yorulur.

Rüyada çok özlediği birini gördüyseniz:

  • Bazı öneri, teklif ya da davetler sizi şaşırtabilir.

Rüyada özlediğini görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada özlediğin kişileri görmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, güzel günlerin yaşanacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına işarettir.

Rüyada ölmüş anneyi özlemek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada özlediğine sarılmak bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok özlediği birini görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada özlediğin insanı görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi özlemek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada birine özlediğini söylemek verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, kimseye minnet etmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments