Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özlediğin kişiye sarılmak

Rüyada özlediğin kişiye sarılmak

Rüyada özlediğin kişiye sarılmak çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, onu darda bırakmayacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada özlediğin kişiye sarılmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir veya yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz.Daha fazla sosyalleşmeniz yeni fırsat sayısını arttırabilir.

Rüyada özlediğin kişiye sarılmak uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada özlediğin kişiyi görmek canın derdine düşeceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada özlediği kişiyi görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada bir kişiyi özlemek kalkınacağına ve yükseleceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada özlediğin kişileri görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada özlediği birine sarılmak rakiplerinin üzüleceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, korkularının yok olacağına alamet etmektedir.

Rüyada özlediğine sarılmak sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına rivayet eder.

Rüyada özlediğin birine sarılmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, yalan söylemeyeceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments